Carrière

Welkom

Lamons biedt geweldige mogelijkheden, integriteit en opwinding met uitmuntende strategieën en een consistente groei: alles tezamen zorgt dit voor uitzonderlijke carrièrekansen en een superieure waarde voor aandeelhouders.

Lamons is een van 's werelds grootste leveranciers van pakkingen en bouten voor de chemische en petrochemische sector. We hebben een mooie cultuur opgebouwd en behandelen onze mensen met waardigheid en respect. Als je je verantwoordelijkheden hebt eigen gemaakt, plaats je jezelf in een ideale positie om te profiteren van talloze groeimogelijkheden, vooral als je geografisch mobiel bent in onze organisatie. We hebben 14 filialen in de VS, drie in Canada, twee in China, twee in Europa - in Rotterdam in Nederland en in Grimsby in GB - en 1 in Faridabad, India. We zijn een onderdeel van TriMas Corporation. Voor meer informatie over TriMas kunt u terecht op www.TriMascorp.com.

Ervaar de uitdagingen, beloningen en een breed scala aan mogelijkheden als je werkt voor de leider in de wereldwijde afdichtingsbranche. In locaties in Noord en Zuid Amerika en nu over de hele wereld werken we samen met en voor onze klanten, onze aandeelhouders en onze medewerkers. We hebben hoge normen ingesteld en streven naar uitzonderlijke resultaten in alles wat we doen. We hebben een omgeving geschapen die getalenteerde, gedreven mensen aantrekt die graag willen winnen en waarde willen creëren. We houden onszelf verantwoordelijk om onze doelen te halen of te overtreffen en beloven om alles wat we doen continu te verbeteren. Deze elementen worden gedeeld door de medewerkers die Lamons vormen. Zij zijn het fundament van alles wat we doen.

Carrièremogelijkheden