Welkom

Lamons is een van 's werelds grootste leveranciers van pakkingen en bouten, toegewijd aan kwaliteit en plaatselijke service. Onze belangrijkste productiefaciliteiten bevinden zich in Houston, Texas, in Hangzhou, China, in Rotterdam en in Faridabad in India. Lamons heeft verkoop- en servicefaciliteiten in de VS, Canada en Europa. We hebben ook veel licentiehouders en distributeurs op strategische plaatsen om klanten te voorzien van de ruimste sortering pakkings- en bevestigingsmaterialen, klaar om meteen te worden verzonden.

De diverse locaties van Lamons kenmerken zich door vooraanstaande technologie en geavanceerde productiefaciliteiten die bewerkte producten op maat kunnen leveren voor raffinaderijen, de chemische sector, elektriciteitsbedrijven, de petrochemische industrie (stroomopwaarts en -afwaarts) en pulp- en papierfabrieken.

 

Visie

Door eerst te voldoen aan de wensen van onze klanten en medewerkers zullen we de leidende positie bereiken in de mondiale markt voor afdichtingsproducten via innovatie, uitmuntendheid en een voortdurende verbetering van alle onderdelen van onze activiteiten.

Gemotiveerde mensen met gedeelde waarden,
gericht op een leidende positie in de mondiale afdichtingsmarkt

 

Nieuws