Lamons neemt CIFAL Industrial e Comercial Ltda over

Lamons kondig met genoegen de overname aan van CIFAL industrial e Commercial Ltda. op 30 juli 2012. CIFAL is gevestigd in São Paulo, Brazilië en is een erkende producent en leverancier van speciale bevestigingen en steunbouten, met name voor de olie- en aardgasindustrie.

“Wij zijn opgewonden over deze uitbreiding naar Brazilië, een regio van de wereld die zwaar investereert in de olie- en gasindustrie, ook nieuwe raffinaderijen en off-shore booreilanden,” merkte Kurt Allen, directeur van Lamons op. “Deze overname ontwikkelt onze globale voetafdruk en zet ons in een goede positie in deze snel groeiende markt. Bovendien kunnen we onze bestaande klanten beter van dienst zijn en verbetert het ons aanbod in bevestigingsproducten in Brazilië en wereldwijd.”

We zetten ons ervoor in om deze overname naadloos en transparant voor onze klanten te laten plaatsvinden. Uw Lamons klantenservice en salesteam steunen onze inzet.

We heten alle bestaande en nieuwe Lamons klanten hartelijk welkom en danken hen voor het vertrouwen. We kijken ernaar uit om zaken met u te doen en uw vraag naar pakkingen en bouten te beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcelo Turco Marcelo.Turco@lamons.com
Lamons Regional Manager voor Brazilië